DružinaPostani član


Vloga za članstvo
Član lahko postane vsakdo, ki sprejme statut delovanja ribiške družine (najdete ga na naslednji povezavi) | https://rdtrzic.si/druzina/predstavitev. Včlanitev je preprosta. Izpolniti je potrebno Vlogo za članstvo in jo poslati na naslov ribiške družine ali na elektronski naslov info@rdtrzic.si

Člani pripravniki | v primeru, da član še nima ribiškega izpita mu ribiška družina dodeli ribiškega mentorja s katerim preko ribiške sezone opravita vse potrebne akcije ribiškega upravljanja (ribolov, odlov, vlaganje, delovna akcija...), ki so navedene v pripravniškem dnevniku. Po opravljenih najmanj 6 meseceih pripravništva (navadno v jesenskem času) je član pripravnik upravičen do udeležbe na enodnevnem izobraževalnem seminarju in lahko prisotpi k ribiškemu izpitu. Izpit poteka pred tričlansko izpitno komisijo in zajema poznavanje ribiškega upravljanja in sladkovodnih rib | vsebina ribiškega priročnika, ki ga pripravnik prejme v ribiški družini.

Ribiška družina Tržič
Ročevnica 61
4290 Tržič

Telefon (tajnik): 051 632 458
info@rdtrzic.si

Obveznosti članov
Člani so dolžni spoštovati predpise, ki urejajo ribolov in delovanje v društvu.
Vsak član mora letno opraviti 10 ur prostovoljnega dela (mladinci 5 ur). Delovnih ur ni potrebno opraviti starejšim od 63. let in članom z zdravniškim potrdilom. 

Pravice članov
Vsak član je upravičen do nakupa letne ribolovne dovolilnice, ki mu omogoča 80 ribolovnih dni v vseh revirjih.  Vsak član ima pravico, da voli in da je izvoljen v organe ribiške družine in da deluje v raznih komisijah, delovnih skupinah in odborih.

Člani so prav tako deležni dodatnega popusta pri nakupu dovolilnice za ribolov Sulca. 

Spock.si
Prijava krivolova, onesnaženja, pogina... 030.610.160
Povejte nam svoje mnenje