DružinaPredstavitev

Sedež naše RD oziroma ribiški dom se nahaja v kraju Žeje pri Naklem (Podbrezje 4a, 4202 Naklo), v neposredni bližini reke Tržiška Bistrica, vpet v čudovito urejeno okolico, kjer bodo kaj zase našli tudi tisti, ki rib ne lovijo, vendar radi posedijo ob vodi in kaj dobrega popijejo ali pojedo.


Ribolovni režim

Statut

Naslov: Ribiška družina Tržič, Ročevnica 61, 4290 Tržič
ribiški dom
: Podbrezje 4a, 4202 Naklo 
elektronski naslov: info@rdtrzic.si
predsednik: g. Gorazd Pikec

davčna številka: SI 32756054 (smo zavezanci za DDV)
matična številka: 5091420000
transakcijski račun: SI56 6100 0001 1061 548 pri DH


Napori naših ribičev, zlasti ribogojske ekipe so usmerjeni v vzdrževanje staleža naših avtohtonih ribjih vrst, v boj proti brezbrižnim onesnaževalcem narave in žal tudi v boj proti ribojedim pticam. Vzrejamo in vlagamo predvsem potočno postrv in lipana.

Za red ob vodi in discipliniran ribolov skrbi dobro organizirana čuvajska služba.

Vode, s katerimi upravljamo, niso naša last, ampak jih imamo na posodo od naših naslednikov. Nekoč jih bomo morali vrniti. Upamo, da v takšni obliki, kot smo jih prejeli in kakršne smo in jih poznamo v njihovem najlepšem sijaju. Varujmo v skrb nam zaupane dragulje, da ne izgubijo svojega sijaja.

Ohranimo neomadeževano naravo, skrbimo zanjo, varujmo jo, da bodo tudi naši zanamci imeli priložnost doživljati to, kar doživljamo mi!
20.apr 2024

Nova spletna stran

Nova spletna stran je zaživela! Saj veste, kako pravijo: kdor čaka, dočaka! Vsi ljubitelji muharjenja, člani ribiške družine in zainteresirana javnost imajo od danes na voljo moderno spletno stran z obilico informacij o delu ribiške družine in ribiškem okolišu. Na strani boste našli aktualne informacije o delu družine, ribolovnem režimu, ribolovnih dovolilnicah... Stran bomo redno osveževali z novimi vsebinami, zato vabljeni k rednim obiskom. Veseli bomo vaših komentarjev in predlogov, ki jih lahko sporočite na elektronski naslov info@rdtrzic.si. Če želite ostati na tekočem z dogajanjem v ribiški družini Tržič, se na vstopni strani prijavite na "Obveščanje". Vsem obiskovalcem želimo prijetno brskanje in "dober prijem" :-)Lep pozdrav

Spock.si
Prijava krivolova, onesnaženja, pogina... 030.610.160
Povejte nam svoje mnenje